Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De drie elftallen van de FC Eindhoven Randstad Academy hebben voor de tweede week op rij allemaal drie punten weten te behalen. Voor de Onder 15 en Onder 17 betekent dit dat zij nog steeds met een perfecte score bovenaan staan. De Onder 13 is door de zege gestegen op de ranglijst.

Onder 13 boekt overtuigende zege

Na de 6-3 zege op NAC heeft FC Eindhoven onder 13 de goede lijn weten door te zetten. Op bezoek in Den Haag werd HBS met 1-5 verslagen. De score werd geopend door Daniël Meul en even later uitgebreid door Loek Schiffer. Na twee treffers van wederom Daniël leidde de ploeg van trainer Sepp Schoofs comfortabel met 0-4. Voordat HBS de eretreffer kon maken, scoorde Ray Jacobs ook nog de vijfde Eindhovense treffer. Door deze knappe zege klimt de Onder 13 over HBS heen.

Onder 15 behoudt perfecte score

FC Eindhoven onder 15 heeft hekkensluiter Wodan met 8-1 weten te verslaan. Het eerste Eindhovense doelpunt kwam op naam van Mike van Dooren. Even hierna kwam Wodan brutaal op gelijke hoogte. Het team van trainer Bart Kruizinga rechtte de rug en Wout van der Looij zette de Onder 15 weer op voorsprong. De score werd vervolgens uitgebreid door twee doelpunten van Gijs van Otterdijk. Ook Joshua Frost, Jaron Dorenbosch, Marco Overdevest en Kwint Erkelens wisten nog een doelpunt te maken en zo werd de eindstand bepaald op 8-1. FC Eindhoven onder 15 blijft door deze overwinning bovenaan staan.

Onder 17 breidt de voorsprong uit

FC Eindhoven onder 17 heeft in de wedstrijd tegen CTO Eindhoven met 0-7 gewonnen, bij rust leidde de Onder 17 al met 0-5. Achraf el Moussaoui en Gijs van Otterdijk scoorden beide twee keer. De andere treffers werden gemaakt door Gijs Vercoelen, Stijn Beekx en Niels Waterschoot. Doordat concurrent Brabantia niet verder wist te komen dan een gelijkspel tegen Rood-Wit, is de voorsprong op de nummer twee uitgebreid naar zes punten.