vrijdag 25 augustus 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De drie jeugdelftallen van de FC Eindhoven Randstad Academy hebben alle drie haar wedstrijden gewonnen. De Onder 13 won haar eerste wedstrijd van het seizoen. De Onder 15 en Onder 17 blijven met een perfecte score bovenaan staan.

Onder 13 wint haar eerste duel

FC Eindhoven onder 13 wist afgelopen zaterdag haar eerste driepunter binnen te slepen. In het Jan Louwers Stadion werd NAC met 6-3 aan de kant gezet. Ray Jacobs en Daniel Meul scoorden beide twee keer. De andere twee goals kwamen op naam van Loek Schiffer en Mac van Tilburg. Door de overwinning stijgt de Onder 13 twee plekken op de ranglijst, het staat nu tiende.

Onder 15 boekt riante overwinning

FC Eindhoven onder 15 heeft ook haar negende wedstrijd met een overwinning afgesloten. Scharn werd met 4-0 verslagen. De doelpunten werden gescoord door Onurcan Yalcin, Alex Smeins en tweemaal Gijs van Otterdijk. Concurrent SV Venray wist ook naar het negende wedstrijd te winnen en staat gedeeltelijk met de Onder 15 bovenaan. De nummer drie Brabantia volgt op acht punten.

Onder 17 overklast de concurrent

FC Eindhoven onder 17 moest afgelopen zaterdag aantreden tegen de nummer drie van de ranglijst, Geldrop. Op papier leek het een lastige uitwedstrijd, maar de Onder 17 walste over de tegenstander heen. Niels Waterschoot opende de score voor het team van trainer Colin Williamson. Deze werd uitgebreid door doelpunten van Achraf el Moussaoui, Wout Sanders, Joran Vermeulen, Julian Belle en Gijs Vercoelen. Zes verschillende doelpuntenmakers dus in de overtuigende 0-6 overwinning.