zaterdag 29 juli 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De achtste speelronde van de jeugdteams zit er weer op. Afgelopen weekend werden er zes punten bij elkaar gespeeld door de drie teams van FC Eindhoven Randstad Academy. Onder 13 wist helaas net niet te winnen van Spijkenisse. Onder 15 en Onder 17 haalde wel beide 3 punten binnen

Onder 13 verliest nipt

FC Eindhoven onder 13 nam het afgelopen zaterdag in het Jan Louwers stadion op tegen de nummer drie van de ranglijst. De ploeg van Colin Bergmans verloor helaas met 0-1 van de Noord-Hollanders. De ploeg zal het de komende wedstrijden moeten stellen zonder Lucas Jansen. Hij brak tijdens het duel zijn pols.

Onder 15 wint opnieuw

FC Eindhoven Onder 15 ging afgelopen zaterdag op bezoek in Helmond bij Mierlo Hout. Opnieuw werd er met ruime cijfers gewonnen: 1-5. Doelpuntenmakers aan Eindhovense zijden waren Gijs van Otterdijk (2x), Jayden Bansradj, Mike van Dooren en Joey van Casand met een wereldgoal. Hij schoot de bal diagnoaal hard in de kruising. Onder 15 blijft gedeeld koploper met SV Venray. Beide ploegen hebben hun eerste acht wedstrijden gewonnen.

Opnieuw een zevenklapper voor Onder 17.

FC Eindhove onder 17 versloeg zaterdag hun leeftijdgenoten van Rood Wit’62 met 7-1. Het is al de derde keer deze competitie dat de Onder 17 zeven keer weten te scoren. De Eindhovenaren kwamen vroeg in de wedstrijd op een 0-1 achterstand, maar deze werd al snel weer omgebogen. Voor FC Eindhoven scoorden achtereenvolgens Lucas de Wit, Nordin Errouk (2x), Kaj de Rooij, Stijn Beekx, Achraf el Moussaoui en Niels Waterschoot. Dankzij deze overwinning staat de ploeg van Colin Williamson nog steeds stevig aan kop. Het heeft alle acht duels gewonnen en heeft nu vier punten voorsprong op de nummer twee Brabantia.