Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

Alle drie de jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy kwamen afgelopen weekend in actie. Onder 17 won haar oefenduel van FC Utrecht onder 16, onder 15 behaalde winst in de beker en Onder 13 werd uitgeschakeld in het bekertoernooi door RJO Brabant United.

Onder 13 weet niet te stunten

Voor onder 13 stond er afgelopen weekend een lastig bekerduel op het programma. Zij namen het op tegen RJO Brabant dat een divisie hoger speelt. De Blauw-Witten hielden de bezoekers de eerste helft knap op 0-0, maar uiteindelijk verloor FC Eindhoven toch met 0-3. 

Onder 15 doet goede zaken in het bekertoernooi


Na RKDVS werd ook FC Engelen verslagen met ruime cijfers in het bekertoernooi. Op bezoek Den Bosch won de ploeg van Bart Kruizinga met 1-5. Aan Eindhovense zijde scoorden Jayden Bansradj driemaal en Onurcan Yalcin tweemaal.

Onder 17 verslaat FC Utrecht onder 16


Het team van Collin Williamson had een vrij weekend en dus werd er een oefenwedstrijd gespeeld. FC Utrecht onder 16 was de tegenstander en zij werden afgelopen zaterdag met 0-3 verslagen.

FC Eindhoven kwam op voorsprong dankzij Joran Vermeulen. Het waren daarna achtereenvolgens Niels Waterschoot en Nordin Errouk die de zege veilig stelde.