vrijdag 05 mei 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

In de afgelopen speelronde werden er door de jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy zes punten behaald. FC Eindhoven onder 15 en onder 17 hebben nog geen punt verspeeld.

Onder 13 gaat onderuit in Roosendaal

FC Eindhoven onder 13 heeft het uitduel met Roosendaal verloren. De Onder 13 kwam op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Daniel Meul. Deze voorsprong werd even later uitgebreid door een benutte vrije trap van Vigo Steines. De 0-2 voorsprong werd nog voor rust omgebogen door Roosendaal, waardoor er gerust werd met een 3-2 stand. In de tweede helft liep Roosendaal uit naar een 5-2 voorsprong. De ploeg van trainer Sepp Schoofs blijft hierdoor op de twaalfde plek staan.

Onder 15 wint thuisduel met ruime cijfers

FC Eindhoven onder 15 heeft in het Jan Louwers Stadion NWC met 8-1 weten te verslaan. De score werd geopend door een doelpunt van topscorer Gijs van Otterdijk. Nadat NWC gelijk had gemaakt, liep de Onder 15 weg bij zijn tegenstander. De doelpunten werden gemaakt door Kwint Erkelens, tweemaal Onurcan Yalcin, Jaron Dorenbosch, Alex Smeins en Jordy Huybers. Het slotakkoord was voor Gijs van Otterdijk. FC Eindhoven onder 15 blijft door de overwinning aan kop staan met 21 punten uit zeven wedstrijden.

Onder 17 boekt uitstekende overwinning

FC Eindhoven onder 17 heeft ook haar zevende wedstrijd van het seizoen gewonnen. Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Joran Vermeulen. Joran maakt even later ook het tweede Eindhovense doelpunt. Nog voor rust werd het 0-3 door Achraf El Moussaoui. Ook na rust vielen er drie doelpunten te noteren voor het team van trainer Colin Williamson. Joran maakt zijn derde doelpunt en ook Niels Raaijmakers wist een doelpunt mee te pikken. De zesde treffer was wederom voor Joran die hiermee zijn vierde van de middag maakte. De Onder 17 blijft koploper met een perfecte score. Nummer twee Brabantia volgt op vier punten.