zaterdag 15 juli 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De afgelopen speelronde werden er door de jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy  zes punten behaald. FC Eindhoven onder 15 en onder 17 blijven bovenaan staan.

Onder 13 gaat onderuit in Rotterdam

FC Eindhoven onder 13 heeft niet weten te winnen van Feyenoord onder 12. Op Sportpark Varkenoord werd er met 10-1 verloren. Ray Jacobs scoorde op aangeven van Yoran Paauwe de eretreffer. De Onder 13 daalt door het verlies één plek op de ranglijst en staat nu elfde.

Onder 15 behoudt honderd procent score

FC Eindhoven onder 15 heeft ook Wittenhorst aan de zegekar weten te binden. De nummer vier van de ranglijst werd met 2-5 verslagen. Gijs van Otterdijk wist drie doelpunten te maken. De andere twee kwamen op naam van Kwint Erkelens. De Onder 15 blijft door de winst bovenaan staan met achttien punten uit zes wedstrijden. Ook werden er al 43 doelpunten gemaakt.

Onder 17 overklast Bekkerveld

De laatste twee wedstrijden werd de tegenstander met 7-0 verslagen. Ditmaal wist de Onder 17 elf treffers te noteren. Jarno Janssen opende de score. Deze werd vervolgens uitgebreid door twee doelpunten van Joran Vermeulen. Hierna wist Jarno nog drie keer te scoren. Joran scoorde nog één keer voordat Niels Waterschoot ook twee doelpunten liet noteren. Hierna maakte Joran zijn vierde van de middag. Het slotakkoord was voor Kaj de Rooij. FC Eindhoven blijft door deze zege bovenaan staan met 45 doelpunten voor en één tegen.