vrijdag 18 augustus 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

In het afgelopen weekend wisten tweee jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy te winnen. FC Eindhoven onder 15 en onder 17 blijven daarnaast ook koploper.

Onder 13 weet niet te verrassen

FC Eindhoven onder 13 heeft in eigen huis niet weten te stunten tegen de ongeslagen koploper Quick. De Onder 13 dacht met een 0-0 stand de rust in te gaan, maar het was Quick dat in de laatste minuut van de eerste helft op voorsprong kwam. Na de pauze liep Quick verder uit naar 0-3. Julian Kwaaitaal kon iets terug doen voor het team van trainer Sepp Schoofs, maar daarna was het opnieuw Quick dat de score uitbreidde naar 1-4.

Onder 15 wint voor de vijfde keer op rij

FC Eindhoven onder 15 heeft ook haar vijfde duel van de competitie in winst weten om te zetten. Gijs van Otterdijk opende de score voor de Onder 15. Deze werd hierna uitgebreid door Kwint Erkelens, wederom Gijs en Alex Smeins. Hierna deed Sportclub Jekerdal iets terug, 4-1. Maar de Onder 15 liet zich niet kennen en Joshua Frost breidde de voorsprong uit. Na de tweede treffer voor Jekerdal bepaalde wederom Alex de eindstand met zijn tweede van de middag, 6-2. FC Eindhoven onder 15 behoudt hiermee de koppositie.

Onder 17 overklast Someren

Net als vorige week werd er ook dit keer zeven gescoord en de nul gehouden. In de uitwedstrijd tegen Someren bleek de ploeg van trainer Colin Williamson een maatje te groot voor de tegenstander. Achraf El Moussaoui opende de score voor de Eindhovenaren. Deze werd vervolgens uitgebreid door Joran Vermeulen, Kaj de Rooij, Niels Waterschoot en Floris Kerkhofs. Het slotakkoord was met twee doelpunten voor Kaj die zorgde voor een 0-7 eindstand. FC Eindhoven onder 17 blijft door de zege bovenaan staan.