vrijdag 15 december 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De drie jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy hebben een goed weekend gehad. Er werden zeven punten behaald en de Onder 15 en Onder 17 blijven bovenaan staan.

Onder 13 sleept punt uit het vuur

FC Eindhoven onder 13 heeft het eerst punt van het seizoen weten te behalen tegen RBC. De Onder 13 ging met een 2-0 achterstand de rust in, maar de achterstand werd omgebogen door Daniel Meul en Lucas Stinga. RBC kwam hierna op een 3-2 voorsprong. Het was Loek Schiffer die met een penalty de eindstand bepaalde op 3-3. De ploeg van trainer Sepp Schoofs klimt hierdoor een plek op de ranglijst.

Onder 15 wint ook vierde duel

FC Eindhoven onder 15 heeft ook het vierde duel van de competitie weten te winnen. In de uitwedstrijd tegen Venlosche Boys wist de ploeg van trainer Bart Kruizinga overtuigend te winnen. Al na 4 minuten had Gijs van Otterdijk twee doelpunten op zijn naam staan. In de tiende minuut breidde Miano van den Bos de score uit. Nog voor rust werd het 0-5 door doelpunten van Jordy Huybers en wederom Gijs. Na de rust was het weer Gijs die zijn vierde en vijfde van de middag liet noteren. Tussen deze twee goals scoorden Venlosche Boys wel nog de eretreffer. FC Eindhoven onder 15 behoudt door deze overwinning de koppositie.

Onder 17 verdedigt koppositie met succes

Ook FC Eindhoven onder 17 heeft haar vierde wedstrijd weten te winnen. In het Jan Louwers Stadion werd ZSV met 7-0 verslagen. De score werd geopend door Joran Vermeulen die ook de tweede Eindhovense treffer opeiste. Wout Sanders vergrootte de voorsprong voor FC Eindhoven. De vierde treffer was wederom voor Joran. Niels Waterschoot had al drie assists op zijn naam staan en voegde hier ook 2 doelpunten aan toe. Het laatste doelpunt was voor Nordin Errouk die de eindstand bepaalde op 7-0. Ook de Onder 17 blijft bovenaan de ranglijst staan.