zaterdag 15 juli 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De drie jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy hebben net als de afgelopen twee speelronden zes punten weten te behalen. De Onder 15 en Onder 17 wisten met succes hun koppositie te verdedigen.

Onder 13 weet niet te winnen

FC Eindhoven onder 13 is er ook niet in geslaagd haar derde competitiewedstrijd te winnen. In het Jan Louwers Stadion was het Noord-Hollandse TOGB de tegenstander. De bezoekers kwamen op een 0-1 voorsprong. Loek Schiffer maakte met een vrije trap de gelijkmaker voor FC Eindhoven. Na het doelpunt liep TOGB uit naar een 1-5 overwinning.

Onder 15 verdedigt koppositie met succes

FC Eindhoven onder 15 ging het weekend in als koploper en staat nog steeds bovenaan de ranglijst. Schijndel werd in eigen huis met 8-1 aan de kant gezet. De grote man was wederom Gijs van Otterdijk met maar liefst zeven doelpunten. Onurcan Yalcin maakte de achtste treffer. Schijndel kon de eer nog redden met één doelpunt en zo werd de eindstand bepaald op 8-1.

Onder 17 blijft koploper

Ook FC Eindhoven onder 17 heeft de koppositie weten te behouden. In het Limburgse Tegelen werd Sportclub Irene met 0-4 verslagen. Joran Vermeulen scoorde de openingstreffer. Niels Raaijmakers breidde de score uit. Het was uiteindelijk Kaj de Rooij die met twee doelpunten de score uitbouwde naar 0-4. FC Eindhoven onder 17 blijft door deze overtuigende zege met 9 punten uit 3 wedstrijden, 20 doelpunten voor en één tegen fier bovenaan staan.