vrijdag 31 maart 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De drie jeugdelftallen van FC Eindhoven Randstad Academy hebben afgelopen weekend hun tweede competitiewedstrijd afgewerkt. Net als in het vorige weekend werden er zes punten behaald.

Onder 13 weet niet te winnen

FC Eindhoven onder 13 is er niet in geslaagd om de drie punten mee naar Eindhoven te nemen. De Onder 13 kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Lucas Janssen, maar deze voorsprong werd niet vastgehouden. BVV Barendrecht won uiteindelijk de wedstrijd met 3-1.

Onder 15 blijft overtuigen

Na de 0-8 overwinning tegen vv Helden heeft FC Eindhoven onder 15 ook SHH aan de zegekar gebonden. Het team van trainer Bart Kruizinga ging rusten met een 5-1 voorsprong. Gijs van Otterdijk scoorde in de eerste helft drie keer. De andere doelpuntenmakers waren Geoff Zoethout en Kwint Erkelens. Na de rust werd de score uitgebreid naar 9-1. De doelpunten kwamen ditmaal op naam van Alex Smeins, wederom Gijs, Jayden Bansradj en Onurcan Yalcin. FC Eindhoven onder 15 is koploper na deze overtuigende overwinning.

Onder 17 haalt uit

FC Eindhoven onder 17 heeft een goed vervolg kunnen geven aan de overwinning van vorige week. Het Limburgse Merefeldia werd overrompeld door de Onder 17 en het werd uiteindelijke 0-13. Joran Vermeulen was de grote man met vijf doelpunten. Niels Waterschoot, Jarno Janssen en Kaj de Rooij scoorden twee keer. De overige doelpunten kwamen op naam van Lucas de Wit en Achraf El Moussaoui. Net als de Onder 15 staat ook de Onder 17 bovenaan.