vrijdag 15 december 2017

• Weekendoverzicht fc eindhoven randstad academy

Weekendoverzicht FC Eindhoven Randstad Academy

De FC Eindhoven Randstad Academy is dit jaar uitgebreid naar drie teams. Dit weekend stond in het teken van de competitiestart voor de drie jeugdelftallen.

Onder 13 verliest van Alexandria’66

FC Eindhoven onder 13 is de competitie begonnen met een nederlaag. In de thuiswedstrijd tegen Alexandria’66 werd er met 0-9 verloren. Door deze verliespartij gingen de drie punten naar de Rotterdammers.

Onder 15 haalt uit tegen vv Helden

FC Eindhoven onder 15 is geweldig begonnen aan de competitie. In de uitwedstrijd tegen vv Helden uit Limburg werd er met 0-8 gewonnen. Bij rust stond er al een 0-6 tussenstand op het scorebord. De grote man aan Eindhovense zijde was Gijs van Otterdijk met vijf treffers. De andere doelpunten kwamen op naam van Kwint, Alex en Jayden.

Onder 17 verslaat Best Vooruit

Trainer Colin Williamson kan tevreden zijn over het resultaat van zijn Onder 17. In eigen huis werd Best Vooruit met 3-1 verslagen. De doelpuntenmakers voor FC Eindhoven Onder 17 waren Kaj, Stijn en Niels.

Fotografie: Johan Manders