Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Wat als fc eindhoven zich plaatst voor de jupiler play offs

Wat als FC Eindhoven zich plaatst voor de Jupiler Play-Offs?

FC Eindhoven speelt aanstaande vrijdag de beslissende wedstrijd tegen Helmond Sport. Halen de Blauw-Witten de Jupiler Play-Offs? Dit is deels afhankelijk van het resultaat van RKC Waalwijk bij MVV, maar er moet in ieder geval gewonnen worden. Het is alles of niets! Tickets voor de derby zijn vrijdag verkrijgbaar bij de kassa (vanaf 18.30 uur) en via FC-Eindhoven.nl/tickets.

Mocht FC Eindhoven zich vrijdagavond 21.50 uur geplaatst hebben voor de Jupiler Play-Offs, dan treft het FC Emmen op maandagavond (20.00 uur) in eigen stadion. Aangezien er met alle scenario’s rekening gehouden moet worden, is hieronder de kaartverkoopinformatie te vinden voor de eerste ronde van de Jupiler Play-Offs:

• Seizoenkaarthouders kunnen de eerste ronde van de Jupiler Play-Offs gratis bezoeken na vertoon van de seizoenkaart. Er hoeven geen andere tickets opgehaald te worden.
  • Tickets voor jeugd t/m 16 jaar zijn 5 euro. Vanaf 17 jaar zijn de tickets 10 euro.
  • De voorverkoop vindt direct na de wedstrijd tegen Helmond Sport plaats bij de kassa en in het weekend bij het secretariaat (zaterdag en zondag open van 10.00 uur tot 14.00 uur).
    Indien plaatsing voor de Jupiler Play-Offs zal ook de online ticketshop in werking zijn: FC-Eindhoven.nl/tickets

Maar we hebben jullie steun eerst hard nodig bij de derby aanstaande vrijdag. Tot dan!