vrijdag 15 december 2017

Vrijdagavond collecte door GP Bulls

Vrijdagavond rondom de wedstrijd FC Eindhoven – FC Den Bosch wordt er gecollecteerd door de GP Bulls. De GP Bulls is een club met enthousiaste sporters die elektronisch rolstoelhockey spelen. De thuisbasis van de GP Bulls is in de Genneper Parken.

E-hockey wordt gespeeld door mensen met een lichamelijke beperking die in het dagelijks leven afhankelijk zijn van een elektrische rolstoel en ondanks dat, graag een sport willen beoefenen. E-hockey is de enige sport die zij in teamverband kunnen spelen. Een team bestaat uit vier of vijf personen en wordt beoefend in het Indoor Sportcentrum.

De kosten van de sport zijn door de noodzaak van elektrische sportrolstoelen, de zaalhuur en het speciale vervoer zeer kostbaar. Door beperking van subsidies heeft men dringend behoefte aan nieuwe inkomstenbronnen. FC Eindhoven vindt het van belang dat iedereen een mogelijkheid heeft om te sporten en biedt GP Bulls daarom de mogelijkheid te collecteren.

Meer informatie is te vinden op http://www.gpbulls.nl/