dinsdag 23 juli 2019
19:00 uur

Vrijdag opening supporterscafé!

FC Eindhoven speelt vrijdag de 12de thuis tegen FC Emmen. Voorafgaand aan het duel wordt om 19.09 uur het nieuwe supporterscafé officieel geopend. Vanaf 17.00 uur is het café al geopend voor een eerste kijkje en alvast een drankje te doen.

Een nieuw café, in de hoek achter het doel, om voor alle supporters een aantrekkelijke ‘aftrap van je weekend’ te kunnen bieden. De laatste weken is er door supporters en sponsoren hard gewerkt om dit te kunnen realiseren. Het huidige supportershome zal uiteraard gewoon open blijven.

Een groot terras, een prachtige bar, een dartshoek, muziek en vooral gezelligheid gaan voor de sfeer zorgen. Een speciale actie tot 19.09 uur is de verkoop van Pitchers (1,7l bier) voor 5,5 munten. De muziek zal deze avond verzorgd worden door DJ Heeze. Voor een avondmaaltijd is de catering van FrietFeest aanwezig. Het andere supportershome opent om 19.00 uur. 

Dus kom allemaal naar d’n Aalsterweg voor de opening van het nieuwe café en voor de openingswedstrijd van 2018! Na de wedstrijd gaat het feestje nog lang door! Tickets zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets