zaterdag 15 juli 2017

• Vraag je seizoenkaart aan en maak kans op mooie prijzen

Vraag je seizoenkaart aan en maak kans op mooie prijzen!

Supporters die vóór 20 juni een seizoenkaart aanvragen voor het seizoen 2015/2016, maken kans op een vijftal mooie prijzen. Onder de seizoenkaarthouders worden de volgende prijzen verloot:

• Een gesigneerd shirt
  • Een aanvoerdersband
  • VIP-upgrade voor twee personen bij de eerste thuiswedstrijd
  • 15 vrijkaarten voor een nader te bepalen wedstrijd
  • Kortingsbon Fanshop 10%

Om volgend jaar weer succesvol te kunnen zijn, rekent FC Eindhoven op jullie steun! Wil jij volgend seizoen de Blauw-Witten supporten? Het is weer mogelijk om je seizoenkaart te verlengen of een nieuwe aan te vragen! De prijzen zijn in vergelijking met het seizoen 2014/2015 onveranderd.

Voor alle vakken zijn de prijzen hetzelfde. Jeugd tot en met 16 jaar kan voor slechts 55 euro alle thuiswedstrijden van FC Eindhoven in de Jupiler League bijwonen! Volwassenen (vanaf 17 jaar) betalen 140 euro.

De seizoenkaart 2015/2016 vraag je in slechts twee stappen aan!

1. Download het aanvraagformulier en vul het volledig in.
2. Levert het formulier in, via één van de volgende mogelijkheden:

•             Je kan het formulier per post inzenden: Charles Roelslaan 1, 5644 HX, Postbus 691, 5600 AR Eindhoven, of

•             mailen naar ticketing@fc-eindhoven.nl of

•             afgeven op de administratie in het Jan Louwers Stadion.