vrijdag 31 maart 2017

• Vooruitblik met junior lima dos santos

Vooruitblik met Junior Lima Dos Santos

In de laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie neemt FC Eindhoven het op tegen Jong FC Twente. Als kersverse periodekampioen trekt FC Eindhoven met het nodige vertrouwen richting Enschede. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in de Grolsch Veste. We blikken alvast vooruit op deze wedstrijd met Junior Lima Dos Santos.

We blikken kort terug op de wedstrijd tegen FC Oss. Wat vond je er zelf van?

We begonnen niet scherp genoeg aan de wedstrijd. Daardoor kwamen we ook moeilijk in de wedstrijd en had FC Oss zeker in het begin de betere kansen.  Met een beetje geluk komen we dan op voorsprong, maar omdat we niet scherp genoeg waren stond het voor de rust alweer gelijk. In de tweede helft hebben we het achterin beter dicht proberen te houden en dat is ons goed gelukt. Heel het team heeft zich na rust herpakt en dat heeft ons uiteindelijk de overwinning opgeleverd.

De ontlading na de wedstrijd was bij iedereen groot. Leuk feestje gehad?

Ja, zeker. Het was mooi om een keer mee te maken. Na ons mooie seizoen hebben we het ook meer dan verdiend denk ik.

De thuiswedstrijd tegen Jong FC Twente werd met 0-1 verloren. Wat heb je hier van onthouden?

Ik weet nog dat we toen zwaar het deksel op de neus kregen. We waren heel de wedstrijd de bovenliggende partij, maar konden onze kansen niet verzilveren. Toen we in de laatste minuten een tegendoelpunt incasseerden en uiteindelijk verloren was dat een behoorlijke teleurstelling.

Wat verwacht je van de wedstrijd van vrijdag tegen Jong FC Twente?

Een open wedstrijd met 2 ploegen die willen voetballen. Ondanks dat er voor beide ploegen niets meer op het spel staat, verwacht ik toch een scherpe wedstrijd!

De tweede plaats is twee speeldagen voor het einde al een feit. Is de motivatie er nog steeds?

Ja, natuurlijk. We willen nog steeds elke wedstrijd winnen. We moeten de nodige focus blijven houden, zodat we in optimale omstandigheden aan de Jupiler Play-Offs kunnen beginnen.