vrijdag 20 oktober 2017

• Voorbeschouwing vvv venlo fc eindhoven

Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Eindhoven

VVV Venlo kent met 38 punten een uitstekende eerste seizoenshelft. De ploeg van trainer Maurice Steijn won twaalf wedstrijden, speelde er twee gelijk en verloor er maar vier. Bij winst zijn de Limburgers winterkampioen. FC Eindhoven staat momenteel op een negende plaats met 29 punten. Bij winst manifesteren de Blauw-Witten zich in de subtop van de Jupiler League en staat de koploper nog maar op maximaal zeven punten afstand.

FC Eindhoven wist twee van de laatste vier wedstrijden met VVV Venlo te winnen. Dit waren wel twee thuiswedstrijden. Vorig seizoen werd er in De Koel met 1-0 verloren door een eigen doelpunt van Milan Massop.

Ricardo Moniz blikt vooruit op de wedstrijd:

De wedstrijdselectie voor het duel met VVV Venlo is als volgt: Swinkels, Durwael, Van den Buijs, Sprockel, Gunst, Horsten, Bousbiba, Caenepeel, Vloet, Lieder, Vandeputte, Smit, Deschilder, Alemão, Loof, Rowell, Van de Velde, Rossen, Swinnen, De Wilde, De Silva, Uiterloo, De Vriendt.