vrijdag 31 maart 2017

• Voorbeschouwing telstar fc eindhoven

Voorbeschouwing Telstar - FC Eindhoven

Na het 0-0 gelijkspel afgelopen zondag tegen FC Den Bosch staat morgenavond de uitwedstrijd tegen Telstar op het programma. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in het Telstar Stadion in Velsen-Zuid.

Telstar verloor zijn laatste wedstrijd met 2-1 van Sparta Rotterdam en is terug te vinden op de 13e plek in de Jupiler League. Onze Blauw-Witten hebben de afgelopen 4 wedstrijden in de Jupiler League niet meer verloren waardoor we nu op een verdienstelijke vierde plek staan.

Vorig jaar eindigde de wedstrijd in het Telstar Stadion in een 0-5 overwinning voor FC Eindhoven. Joey Sleegers, Anthony van den Hurk, Branco van den Boomen, Maxime Gunst en Tom Boere waren toen de doelpuntenmakers. Van de vijf goals werden er twee vanuit een vrije trap gemaakt.

Mitchell van der Gaag blikt vooruit op de wedstrijd:

“Bij de wedstrijd tegen FC Den Bosch gingen we iets teveel mee in het spel van de tegenstander, dat moeten we morgen niet doen. We moeten uitgaan van onze eigen kwaliteit. Vanaf de allereerste seconde moeten we er meteen staan. Telstar heeft thuis nog niet verloren, dus we zullen er alles aan moeten doen om een goed resultaat neer te zetten. Daar heb ik alle vertrouwen in. “

De wedstrijdselectie: Boere, Van den Buijs, Caenepeel , Dos Santos, Van Gerwen, Horsten, Van Hout, Van Imschoot, Koç, Lamers, Mandiangu, Massop, Swinkels, Swinnen, Vandeputte, Verstraaten, Vink, De Wilde