vrijdag 21 december 2018

• Voorbeschouwing rkvv bergijk fc eindhoven

Voorbeschouwing RKVV Bergijk - FC Eindhoven

Zaterdag 14 juli trapt FC Eindhoven de voorbereiding af met een wedstrijd in Bergeijk. Op Sportpark ‘De Bergerheide’ treffen de Blauw-Witten vierdeklasser RKVV Bergeijk. De bal gaat rollen om 16.00 uur, de toegang tot het sportpark is gratis.
​Het adres van het sportpark: Eerselsedijk 40, 5571 TM, Bergeijk.

Exact een week na de eerste training mag FC Eindhoven in wedstrijdverband binnen de lijnen komen. RKVV Bergeijk fungeert als eerste sparringpartner. De amateurs uit de Kempen vieren dit jaar het 90-jarig bestaan.

Na deze oefenwedstrijd volgen er nog zeven, waaronder de duels tegen Roda JC Kerkrade en Sharjah FC uit de Verenigde Arabische Emiraten. Lees hier meer over de online kaartverkoop van deze duels.

Eerste divisie 2018/’19
De competitie start op vrijdag 17 augustus. Geen competitiewedstrijden van FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion missen? Bestel dan snel jouw seizoenkaart en profiteer van de voordelen in de FANbox! Meer info op: FC-Eindhoven.nl/fanbox