dinsdag 24 oktober 2017

• Voorbeschouwing rkc waalwijk fc eindhoven

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - FC Eindhoven

Vrijdagavond 1 april spelen de Blauw-Witten in Waalwijk in het Mandemakers Stadion tegen RKC Waalwijk. De Waalwijkers staat momenteel op de laatste plaats in de Jupiler League. FC Eindhoven staat derde.

De thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk wist FC Eindhoven met 1-0 te winnen door een doelpunt van Jinty Caenepeel. Mitchell van der Gaag verwacht ondanks het verschil op de ranglijst toch een moeilijke wedstrijd voor de Blauw-Witten: “RKC heeft, ondanks dat ze laatste staan, redelijk veel punten. De laatste wedstrijd wisten ze ook van Volendam te winnen, dus makkelijk zal het niet worden. RKC Waalwijk zal de wedstrijd morgen natuurlijk willen winnen, ze zullen geen laatste willen worden.”

De stand op de ranglijst zegt volgens de hoofdtrainer niet veel: ”Daarom moeten we alert zijn tegen RKC Waalwijk. Morgen moeten we hetzelfde opbrengen als in de wedstrijd tegen VVV-Venlo. We zijn nog niet ‘veilig’ voor de top 5, de plek waarmee je de eerste ronde van de Jupiler Play-Offs overslaat, en moeten dus scherp blijven.”

Mitchell van der Gaag kan morgen in de wedstrijd niet beschikken over Ruud Swinkels, vanwege een knieblessure. Ook Tom Boere is er niet bij wegens een blessure.

De selectie van FC Eindhoven voor het duel met RKC Waalwijk: Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van den Hurk, Tom van Imschoot, Andrei Ionescu, Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop,Chiro N’Toko, Ivo Rossen, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.