Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Voorbeschouwing nac breda fc eindhoven

Voorbeschouwing NAC Breda - FC Eindhoven

Een 'avondje NAC' staat op het programma voor de mannen van Mitchell van der Gaag. FC Eindhoven treft in het Rat Verlegh Stadion morgenavond om 20:00 uur de ploeg van Marinus Dijkhuizen. NAC Breda staat momenteel derde, met twee punten meer dan het op de vierde plaats staande FC Eindhoven.

Op 14 augustus 2015 eindigde de confrontatie in een 2-1 overwinning voor de Blauw-Witten. Kevin Brands scoorde eerst nog voor NAC, maar Anil Koç en Anthony van den Hurk bezorgden FC Eindhoven de drie punten in eigen huis. 

Mitchell van der Gaag: ''Iedereen heeft zich fysiek gezien goed hersteld van vrijdag (1-1 tegen FC Dordrecht), mentaal was het wel een teleurstelling. Nu moet de knop om en gaan we richting NAC. Dit zijn de wedstrijden die je als speler graag wilt spelen. Veel mensen in het stadion en spelen tegen de favoriet in de Jupiler League. Hier kijken we absoluut naar uit! Het publiek daar is meestal een positieve factor voor de thuisploeg, daar moeten wij mee om gaan. Het is niet nieuw voor ons. We kunnen kijken waar we staan. Het moet voetballend gezien in ieder geval beter dan vrijdag. Over motivatie hoeven we het deze wedstrijd niet te hebben.''

 

Circa 110 FC Eindhoven supporters hebben al een ticket aangeschafd voor de uitwedstrijd. Jij kunt er ook nog bij zijn! Kaarten voor eigen vervoer zijn morgen tussen 9.00 uur en 16.30 uur verkrijgbaar in het secretariaat van het Jan Louwers Stadion. De tickets kosten 7,50 euro per stuk. 


De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van de Hurk, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Chiro N’Toko, Ivo Rossen, Ayrton Statie, Tibeau Swinnen, Ruud Swinkels, Jari Vandeputte, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.