vrijdag 20 oktober 2017

• Voorbeschouwing jong psv fc eindhoven

Voorbeschouwing Jong PSV - FC Eindhoven

Vrijdagavond speelt FC Eindhoven een uitwedstrijd tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld op de Herdgang in Eindhoven en zal om 20:00 uur beginnen.

Voor FC Eindhoven is dit de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. De overige teams in de Jupiler League hebben nog wel een speelronde na morgen. FC Eindhoven zal morgen enkele jongens rust geven zo gaf trainer Mitchell van der Gaag aan: “Tibeau Swinnen, Dario van den Buijs en Sebastiaan de Wilde zitten niet bij de selectie. De jongens hebben een lang en zwaar seizoen gehad, dus we hebben besloten om ze rust te geven.”

Maxime Gunst zit weer voor het eerst na zijn blessure bij de selectie. “Maxime heeft de test van afgelopen maandag goed doorstaan. Het is een beloning voor zijn harde werken. Of hij speelminuten gaat maken ligt erg aan de wedstrijd van morgen” aldus van der Gaag over Maxime Gunst.

Over de Jupiler Play-offs wil de trainer nog niet heel veel kwijt. Hij geeft wel aan dat FC Eindhoven het wedstrijd per wedstrijd gaat bekijken. “We hebben top gepresteerd en vier wedstrijden voor het einde van de competitie al definitief de top 4 bereikt. Morgen hebben we voor onszelf wel iets recht te zetten, want we hebben nu namelijk voor het eerst dit jaar twee keer op rij verloren” constateerde Van der Gaag over de wedstrijd van morgen.

Verder zijn Jinty Caenepeel en Timothy Durwael er morgen nog niet bij.

De selectie voor het duel van morgen tegen Jong PSV: Fries Deschilder, Joris van Gerwen, Maxime Gunst, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van den Hurk, Tom van Imschoot, Andrei Ionescu, Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Marko Mitrović, Chiró N’Toko, Ivo Rossen, Ayrton Statie, Ruud Swinkels, Jari Vandeputte,Wouter Verstraaten, Wimilio Vink.