zaterdag 15 juli 2017

• Voorbeschouwing helmond sport fc eindhoven

Voorbeschouwing Helmond Sport - FC Eindhoven

‚ÄčNadat afgelopen maandag de zegereeks van vier wedstrijden op rij ten einde kwam in Sittard, staat vrijdag al weer de derby tegen Helmond Sport op het programma. De derby start om 20.00 uur op Sportpark De Braak.

Helmond Sport staat er momenteel erg goed voor op de ranglijst voor de tweede periodetitel. Ze staan momenteel tweede achter VVV, dat al verzekerd is van play-off voetbal. Almere City, MVV en SC Cambuur staan alle drie heel kort achter Helmond Sport. En na de 0-0 tegen NAC eerder deze week, zal Helmond Sport deze wedstrijd moeten winnen om de periodetitel in eigen hand te houden.

FC Eindhoven staat in de competitie maar een punt achter Helmond Sport en is de afgelopen vijf wedstrijden ongeslagen. Afgelopen maandag kwam er een einde aan de zegenreeks, door een 1-1 gelijkspel tegen Fortuna Sittard. De laatste drie keer dat FC Eindhoven op bezoek ging bij Helmond Sport gingen ook alle drie de keren de punten mee naar Eindhoven. Vorig seizoen won het met 1-2 dankzij twee doelpunten van Anthony van den Hurk.

Wedstrijdselectie FC Eindhoven: Swinkels, Durwael, Van den Buijs, Sprockel, Gunst, Horsten, Bousbiba, Caenepeel, Vloet, Lieder, Vandeputte, Smit, Deschilder, Alemão, Loof, Rowell, Van de Velde, Swinnen, De Silva, Uiterloo, De Vriendt.