vrijdag 22 februari 2019

• Voorbeschouwing go ahead eagles fc eindhoven

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - FC Eindhoven

Na vier overwinningen op een rij reist FC Eindhoven vrijdag naar Deventer voor de ontmoeting met Go Ahead Eagles. In de Adelaarshorst wordt om 20.00 uur afgetrapt en het duel staat onder leiding van dhr. Gerrets.

FC Eindhoven won afgelopen vrijdag van toenmalige koploper FC Den Bosch. Doelpunten in de slotfase van Collin Seedorf en Elisha Sam leverden de volle buit op. Tegenstander Go Ahead Eagles speelde maandag bij Cambuur, aangezien de sneeuwval de vrijdagwedstrijd had voorkomen. Ondanks een achterstand en een rode kaart wisten de ‘Eagles’ met 1-1 gelijk te spelen in het hoge noorden. Het doelpunt van Go Ahead kwam op naam van Roland Baas.

Beide ploegen speelden dit seizoen al tweemaal eerder tegen elkaar. Twee keer waren de Blauw-Witten niet kansloos, maar tweemaal stonden we ook met lege handen. In eigen huis voor de Keuken Kampioen Divisie verloor FC Eindhoven met 1-2. Voor de KNVB Beker verloor de ploeg met 2-0 in Deventer.

Bij FC Eindhoven ontbreekt Joran Vermeulen in de selectie met een blessure. Bij Go Ahead Eagles zijn Richard van der Venne en Gino Bosz geschorst voor het duel. Verdedigt Go Ahead Eagles vrijdagavond de derde plek of weet FC Eindhoven de vijfde overwinning op rij binnen te slepen?

Ongeveer 85 supporters reizen vrijdagavond af naar Deventer. Last-minute nog mee? Bestel dan snel op FCEuitkaarten.nl.

De wedstrijdselectie: Swinkels, Klooster, Seedorf, Van der Heyden, Essikal, Daniels, Kabangu, Van den Boomen, Bourard, Smit, Loof, Lopes, Sam, Raaijmakers, De Rooij, Idzes, Bergsen, Achenteh.
‚Äč
De voorbeschouwing van Studio040: