Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

Voorbeschouwing FC Oss - FC Eindhoven

Op zaterdag 28 april staat voor FC Eindhoven de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. De Blauw-Witten zullen afreizen naar het Frans Heesen Stadion om het op te nemen tegen FC Oss. De wedstrijd in Oss staat onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder. Om 19.45 uur (!) zal er worden afgetrapt. FC Eindhoven wordt gesteund door 120 supporters in het uitvak.

De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen werd door FC Eindhoven met 3-2 gewonnen van Almere City FC. Mart Lieder was namens de Blauw-Witten verantwoordelijk voor de doelpunten. Hiermee bracht hij zijn totaal aantal doelpunten van het seizoen op 30. De bezoekers kwamen via Sherjill MacDonald al snel op een 0-1 voorsprong. Jerge Hoefdraad zorgde net na rust voor de 2-2. De Blauw-Witten waren een keer mee trefzeker en wisten zodoende de drie punten in het Jan Louwers Stadion te houden.

FC Oss deelde vorige week vrijdag de punten met MVV. In Maastricht werd het 1-1. Na een uur spelen kwamen de Maastrichtenaren op voorsprong, Jonathan Okita werkte een goede voorzet in het doel van de Ossenaren. Niet veel later zou de gelijkmaker worden gemaakt. Oud-FC Eindhoven speler Norichio Nieveld kopte de bal vanuit een hoekschop op de lat. Via doelman Michael Verrips ging de bal over de lijn en zou het doelpunt worden toegekend aan de onfortuinlijke doelman.

Eerder dit seizoen wist FC Oss in Eindhoven te winnen van de Blauw-Witten, het werd 1-3. FC Eindhoven kwam na een uur spelen nog op voorsprong via Mart Lieder. Maar daarna zouden respectievelijk Richard van der Venne, Thijs van Pol en Dean van der Sluys er voor zorgen dat de punten mee gingen naar Oss.

Vorig seizoen wist FC Oss in eigen huis met 6-2 te winnen van FC Eindhoven. Fries Deschider en Mart Lieder waren de doelpuntenmakers van de Blauw-Witten. Bij FC Oss kwamen de doelpunten op naam van Tom Boere (3x), Fatih Kamaci (2x) en Richard van der Venne.

Tibeau Swinnen, Kyle De Silva en topscorer Mart Lieder ontbreken in de wedstrijdselectie vanwege blessures. Met Odunze, Raaijmakers, De Rooij, Idzes en de twee Vermeulens zitten er zes spelers afkomstig uit de FCE Randstad Academy in de wedstrijdselectie.

De wedstrijdselectie: Odunze, Kortstam, Matthys, Horsten, Kada, Kabangu, Van Vaerenbergh, Waterberg, Thomas, Loof, Van den Boomen, Van de Velde, Raaijmakers, Van Landschoot, De Wilde, El Hasnaoui, De Rooij, V. Vermeulen, J. Vermeulen, Idzes, Hooyberghs, Achenteh.