Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Voorbeschouwing fc emmen n fc eindhoven

Voorbeschouwing FC Emmen FC Eindhoven

FC Eindhoven reist maandagavond af naar het noorden van het land. In het Jens Vesting Stadion ontmoet het FC Emmen. Er wordt om 20.00 uur afgetrapt. 

 

FC Emmen doet nog volop mee in de strijd om de top-5, die door FC Eindhoven vrijdag al is veiliggesteld. FC Emmen staat momenteel zesde met een punt achter Go Ahead Eagles. De tegenstander van maandag verloor afgelopen vrijdag met 2-0 bij Jong Ajax.

 

De laatste overwinning van FC Eindhoven uit in Emmen dateert alweer van maart 2012. Destijds maakte Sjors Paridaans de enige treffer voor de Eindhovenaren. Het eindigde in 0-1. Vorig jaar verloor FC Eindhoven met 3-2. Joey Sleegers maakte de twee treffers.

 

Mitchell van der Gaag blikt vooruit op de wedstrijd tegen FC Emmen: ‘’Ik ben trots op de ploeg dat we nu al definitief de top vijf hebben gehaald. Vrijdag zat er niet meer in dan een gelijkspel. Nu spelen we op maandag tegen FC Emmen. Dit gaan we in de Jupiler Play-Offs ook meemaken. In korte tijd treffen we twee goede ploegen. Dit is een testcase. FC Emmen is een stugge ploeg met veel snelheid voorin. Thuis presteren ze goed en zijn ze sterk. Ze hebben onder meer gewonnen van NAC Breda. En daarnaast zijn ze nog volop in strijd voor plaats vijf.’’

 

Fries Deschilder en Anthony van den Hurk keren na een schorsing terug in de wedstrijdselectie. FC Eindhoven reist met twintig man naar Emmen. Marko Mitrovi? maakt ook weer deel uit van de selectie. ‘’Marko is een speler met specifieke kwaliteiten. Hij is fysiek sterk, kan scoren en is snel. Je ziet aan alles dat hij een goede opleiding heeft gehad. Door pech met blessures heeft hij een paar stappen terug moeten doen. Hij is gemotiveerd en ambitieus om terug te keren. Hij moet minuten maken om fitter te worden en in vorm te raken.’’

 

De gehele wedstrijdselectie: Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Roald van Hout, Anthony van den Hurk, Tom van Imschoot, Andrei Ionescu, Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Marko Mitrovi?, Chiró N’Toko, Ivo Rossen, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wouter Verstraaten, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.