vrijdag 20 oktober 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven n mvv maastricht

Voorbeschouwing FC Eindhoven – MVV Maastricht

FC Eindhoven speelt vrijdagavond in het Jan Louwers Stadion tegen MVV Maastricht. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt. Na het gelijkspel bij Jong Ajax staan de Blauw-Witten op de dertiende plek in de Jupiler League. MVV Maastricht staat achtste met twee punten meer dan FC Eindhoven, zes uit vier.

Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar in de laatste competitieronde. In die wedstrijd maakte Thomas Horsten zijn debuut voor FC Eindhoven. Er werd met 5-1 gewonnen van de Limburgers. Doelpunten werden gemaakt door Fries Deschilder, Torino Hunte(2x), Diego Karg en Joey Sleegers.

Mitchell van der Gaag: "MVV Maastricht heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen. SC Telstar en FC Oss. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd. Dat we thuis spelen is prettig, maar we zijn nog niet constant genoeg. Zij hebben aanvallende kwaliteiten, scorend vermogen en snelheid op de flanken. En spelen vaak in een vaste basis. Nu zitten ze in de flow. Wij gaan uit van onze eigen kwaliteiten. Na een behoorlijk aantal tegengoals in de eerste wedstrijden werd er even iets anders gevraagd, nu moeten we het resultaat gaan koppelen aan goed voetbal."

Ivo Rossen heeft last van z’n enkel en zit niet in de selectie. Chiró N’Toko keert terug. De volledige selectie:

Ruud Swinkels, Dario van den Buijs, Chiró N’Toko, Maxime Gunst, Thomas Horsten, Roald van Hout, Jinty Caenepeel, Anthony van den Hurk, Jari Vandeputte, Chiel Kramer, Fries Deschilder, Milan Massop, Tom van Imschoot, Anil Koç, Tibeau Swinnen, Sebastiaan de Wilde, Wimilio Vink, Christopher Mandiangu.