zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Voorbeschouwing fc eindhoven n jong ajax

Voorbeschouwing FC Eindhoven – Jong Ajax

In de dertiende thuiswedstrijd van het seizoen ontvangt FC Eindhoven Jong Ajax. In Eindhoven zal om 20.00 uur worden afgetrapt in het Jan Louwers Stadion. De heer Van der Laan is aangesteld als scheidsrechter.

 

FC Eindhoven is er afgelopen weekend niet in geslaagd om een zesde overwinning op rij te boeken. In het Jan Louwers Stadion wist Jong PSV nipt te winnen van de Blauw-Witten en nam de drie punten mee naar huis. De wedstrijd brak pas echt open in de tweede helft. Aanvaller Alvin Daniëls vond in de 52e minuut het net voor de thuisploeg. Goals van Zakaria Aboukhlal en Justin Lonwijk zorgden na 90 minuten voor een eindstand van 1-2.

 

De beloften van Ajax wonnen maandag met ruime cijfers in de thuiswedstrijd tegen Roda JC: 5-1. Vier van de vijf doelpunten vielen vóór rust waardoor de wedstrijd al grotendeels beslist was. Na rust scoorde Perr Schuurs.

 

De eerste confrontatie dit seizoen werd gewonnen door de ploeg van David Nascimento. Op Sportpark De Toekomst wisten de Eindhovenaren drie doelpunten te scoren en kreeg het geen één doelpunt tegen. Aanvoerder Branco van den Boomen vertelde destijds dat het harde werken eindelijk beloond werd, want het was de eerste overwinning van het seizoen.

De wedstrijd tegen Jong Ajax stond in totaal al elf keer op het programma in Keuken Kampioen Divisie. Wie er bij de Amsterdammers mee zullen reizen naar Eindhoven is nog onbekend Afgelopen maandag speelden onder meer Perr Schuurs en Vaclav Cerny mee.

 

Tickets voor het duel zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets of op de wedstrijddag bij de kassa vanaf 18.30 uur.

 

Wedstrijdselectie FC Eindhoven: Swinkels, Seedorf, Van der Heyden, Essikal, Daniels, Kabangu, Van den Boomen, Bourard, Smit, Loof, Lopes, Sam, Raaijmakers, V. Vermeulen, Boomkens, De Rooij, J. Vermeulen, Idzes, Bergsen, Achenteh.