vrijdag 25 augustus 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven n achillesr29

Voorbeschouwing FC Eindhoven – Achilles’29

Vanavond staat de tweede thuiswedstrijd op het programma. Om 20:00 uur wordt er aan de Aalsterweg afgetrapt tegen Achilles’29.

De voorgaande twee keer dat Achilles’29 op bezoek kwam in Eindhoven wonnen beide ploegen een keer. Vorig seizoen waren de mannen uit Groesbeek te sterk met 0-1 door een doelpunt van Barry Beijer. Het jaar daarvoor wist Eindhoven de drie punten wel in eigen huis te houden dankzij twee doelpunten van Anthony van den Hurk.

Zowel FC Eindhoven als Achilles’29 hebben drie punten behaald uit de eerste drie wedstrijden. De zwartwitten verloren met 2-1 van zowel Fortuna Sittard als NAC Breda. Afgelopen vrijdag werden de eerste drie punten behaald dankzij een 1-2 overwinning op Helmond Sport.

Ook de Blauw-Witten haalde afgelopen vrijdag de eerste drie punten van het seizoen. In Waalwijk werd er met 1-2 gewonnen van RKC. Mart Lieder en Kyle de Silva waren verantwoordelijk voor de Eindhovense treffers.

Jeugd tot en met 16 jaar krijgt gratis toegang tot de wedstrijd. Bestel je kaartje via de online ticketshop of haal maandagavond een kaartje op bij de kassa.

De selectie die vanavond zal strijden voor de eerste thuisoverwinning van het seizoen is als volgt:
Ruud Swinkels, Dario van den Buijs, Civard Sprockel, Maxime Gunst, Thomas Horsten, Daoud Bousbiba, Mart Lieder, Jari Vandeputte, Guy Smit, Fries Deschilder, Augustine Loof, Jonathan Rowell, Ivo Rossen, Tibeau Swinnen, Sebastiaan de Wilde, Kyle de Silva en Rafael Uiterloo.