dinsdag 24 oktober 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven vvv venlo

Voorbeschouwing FC Eindhoven - VVV-Venlo

Morgenavond, op vrijdag 18 maart, staat de belangrijke wedstrijd tegen VVV-Venlo op het programma. De wedstrijd zal om 20:00 uur beginnen en wordt gespeeld in het Jan Louwers Stadion.

In de uitwedstrijd wisten de Blauw-Witten niet te winnen van de Venlonaren. In ‘de Koel’ werd er verloren met 1-0. Mitchell van der Gaag verwacht dan morgenavond ook een moeilijke wedstrijd voor FC Eindhoven: “De statistieken van VVV Venlo zijn erg goed, als je kijkt naar de onderlinge duels in de top. Zij hebben onderling de meeste punten gepakt.”

“Het is jammer dat we afgelopen maandag niet hebben kunnen winnen van Fortuna Sittard, want dan was het morgen écht een topper geweest. Nu kunnen we alleen inlopen op VVV-Venlo, anders hadden we zelfs de tweede plek van hun over kunnen nemen.” aldus van der Gaag.

Over de Jupiler Play-Offs wil van der Gaag nog niet zoveel kwijt, maar hij gaf aan dat er morgen wel gekeken kan worden waar FC Eindhoven op dit moment staat. Thuis werd er pas een keer verloren dit seizoen, maar volgens van der Gaag is dit geen garantie voor succes.

Chiro N’Toko is weer terug in de wedstrijdselectie, na een korte afwezigheid.

Het is morgenavond Ladies Night! Alle vrouwen mogen voor €5,- de wedstrijd komen bekijken. Lees hier meer informatie over de actie.

De selectie van de wedstrijd van morgen is als volgt: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van den Hurk,  Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop,Chiro N’Toko, Ivo Rossen, Ayrton Statie, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.