vrijdag 22 september 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven telstar

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Telstar

De start van het seizoen komt steeds dichterbij! Vrijdagavond ontvangt FC Eindhoven in eigen huis Telstar. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in het Jan Louwers stadion, de stadionpoorten openen echter al om 18:00 uur voor muziek en een drankje.

Telstar is de eerste tegenstander van het seizoen 2017|2018. De ploeg uit Velsen-Zuid eindigde het vorige seizoen als nummer 16 in de Jupiler League. De uitwedstrijd werd destijds met 1-4 gewonnen door tweemaal Alemão en tweemaal Mart Lieder, de tegengoal kwam van Orahn Džepar. Ook thuis wisten de Blauw-Witten te winnen van de ploeg uit Velsen-Zuid, ditmaal met 4-2. De doelpunten aan Eindhovense zijde kwamen van Civard Sprockel, Rai Vloet en twee strafschoppen van Dario van den Buijs. Orahn Džepar en Fabian Serrarens scoorden namens Telstar.

Telstar kan niet meer beschikken over onder meer Orahn Džepar, Fabian Serrarens, Jordy Tutuarime en Denis Mahmudob. Onder de nieuwe aanwinsten in de selectie van Mike Snoei vallen onder meer Anass Najah (RKC Waalwijk), Andrija Novakovich (Reading FC), Leonard Johnson (FK AS Trenčín) en Melvin Platje (Lommel United). Laatstgenoemde sloot vorige week aan bij de selectie.

De selectie van trainer Wilfred van Leeuwen bestaat uit: Swinkels, Matthys, Horsten, Kada, Kabangu, Carlone, Lieder, Van Vaerenbergh, Deschilder, Loof, Van den Boomen, Van Landschoot, Swinnen, De Silva, Kuiper, Vermeulen, Hooyberghs.

Wedstrijdkaarten zijn te koop via de online ticketshop. Jeugd t/m 16 jaar heeft gratis entree, maar men moet wel een ticket bemachtigen. De kassa’s gaan om 18.00 uur open.

Blauw-Wit TV keek vooruit op de wedstrijd met trainer Wilfred van Leeuwen: