vrijdag 25 augustus 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven telstar

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Telstar

Morgenavond, vrijdag 26 februari, speelt FC Eindhoven thuis tegen Telstar. Er wordt om 20:00 afgetrapt in het Jan Louwers Stadion.

De Eindhovenaren hopen morgen weer op winst, nadat er afgelopen vrijdag werd verloren tegen FC Den Bosch. “We wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden tegen FC Den Bosch. We zijn helaas niet in staat geweest om een resultaat te boeken” aldus Mitchell van der Gaag. Vrijdagavond staat Telstar op het programma en de Eindhovenaren hopen hier weer 3 punten te pakken.

Telstar verloor vorige week van Sparta. Van der Gaag zei daarover: “Er zijn verschillende manieren om te verliezen. Zij speelden tegen Sparta, maar speelden zelf wel gewoon goed. Wat zij uit die wedstrijd meenemen is net even anders dan wat wij uit onze wedstrijd meenamen.”

De hoofdtrainer van de Blauw-Witten voorspelt dan ook een moeilijke wedstrijd vrijdagavond. “Telstar strijdt ook om de play-offs. Lastige ploeg met goede spelers. Tissoudali is voor Telstar bijvoorbeeld gewoon een bepalende speler. We zullen morgen gewoon weer top moeten zijn om te winnen van Telstar.”

FC Eindhoven heeft nog steeds een aantal geblesseerde spelers. De selectie van FC Eindhoven voor het duel met Telstar van morgen is als volgt: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van den Hurk, Tom van Imschoot, Andrei Ionescu, Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Chiro N’Toko, Ivo Rossen, Ayrton Statie, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wimilio Vink.