vrijdag 25 augustus 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven sparta rotterdam

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Sparta Rotterdam

Aanstaande vrijdag staat alweer de derde wedstrijd in korte tijd op het programma voor de Blauw-Witten. Koploper Sparta Rotterdam komt op bezoek in het Jan Louwers Stadion. Kan FC Eindhoven zich revancheren voor de 3-1 nederlaag in Breda?

De Blauw-Witten staan op dit moment op de vijfde plaats van de ranglijst. Sparta Rotterdam staat met vijf punten meer dan achtervolger VVV-Venlo aan kop in de Jupiler League. Eerder dit seizoen verloor FC Eindhoven de wedstrijd in Rotterdam met 3-0.

Mitchell van der Gaag: “Je kunt wedstrijden verliezen, maar de manier waarop het afgelopen maandag ging mag niet. De focus moet nu op de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. We moeten niet te lang in de teleurstelling blijven hangen. We moeten vooruit, doen waar we goed in zijn. Dat begint bij hard werken. We gaan er alles aan doen om morgen een goed resultaat te behalen.''

Heb jij nog geen kaartje voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam? Koop ze dan nu online in de ticketshop! Kies zelf jouw plaats in het stadion en loop direct naar de ingang. Je hoeft niet meer in de wachtrij van de kassa’s te staan.

De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van de Hurk, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Chiro N’Toko, Ivo Rossen, Ayrton Statie, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.