Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Voorbeschouwing fc eindhoven sc cambuur

Voorbeschouwing FC Eindhoven - SC Cambuur

Maandagavond speelt FC Eindhoven de tweede van drie wedstrijden in een week tijd. In het Jan Louwers Stadion wordt er om 20:00 uur afgetrapt tegen SC Cambuur. Scheidsrechter is de heer C. Mulder.

FC Eindhoven speelde vrijdagavond een behoorlijke eerste helft, maar na een snelle 2-0 en een rode kaart was het duel op De Vijverberg (4-0) in de tweede helft snel beslist. Hervé Matthys moet één wedstrijd toekijken vanwege zijn schorsing.

SC Cambuur pakte vrijdag een punt in het duel met FC Den Bosch. Al snel kwam de ploeg via Van Kippersluis op voorsprong, maar het duel eindigde in 2-2. De andere treffer werd gemaakt door Matthew Steenvorden. Cambuur staat momenteel zeventiende met veertien punten, FC Eindhoven heeft vier punten meer en verblijft op de twaalfde plek. De verschillen in de Jupiler League zijn klein.

FC Eindhoven is al zeven edities op rij ongeslagen tegen SC Cambuur; vijf keer werd de volle buit gepakt, tweemaal eindigde het duel in een gelijkspel. Vorig seizoen wisten de Blauw-Witten de Leeuwarders met 2-0 te verslaan. De doelpunten werden destijds gemaakt door Sebastiaan De Wilde en Dario van den Buijs. Voor Sebastiaan De Wilde betekende dit zijn eerste doelpunt in dienst van FC Eindhoven.

Nog geen ticket voor de wedstrijd? Profiteer van de 2=1 actie via de online ticketshop en ontvang een ticket voor de wedstrijd van FC Oss gratis erbij. Klik hier voor meer info.

De volledige selectie van Wilfred van Leeuwen: Swinkels, Kortstam, Gunst, Kabangu, Lieder, Van Vaerenbergh, Waterberg, Thomas, Loof, Van den Boomen, Van de Velde, Drabbels, Van Landschoot, Swinnen, De Wilde, Kuiper, V. Vermeulen, Hooyberghs.