zaterdag 15 juli 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven nac breda

Voorbeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda

Vrijdag staat voor FC Eindhoven de laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma. De ploeg van trainer Ricardo Moniz neemt het dan op tegen de nummer acht: NAC Breda. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt ´Café E.V.V.´ geopend in het supportershome. De aanvang van Café E.V.V. is om 18:00 uur en de hier op volgende wedstrijd tegen NAC Breda begint om 20:00 uur in het Jan Louwers Stadion.

Café E.V.V. staat in het teken van de prachtige overwinningen en Eindhovense helden van het verleden. Samen met supporters en oud-spelers van toen wordt er genoten van een avond vol nostalgie. Een avond met herinneringen van toen, een quiz, het ‘Ole ole voor EVV’ en natuurlijk de wedstrijd tegen NAC Breda.

Er staan grote belangen op de wedstrijd tegen NAC Breda. Bij winst gaan de Blauw-Witten over de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen heen. In 2000 gingen de bezoekers er met de overwinning vandoor. Vorig seizoen won FC Eindhoven thuis twee keer. In het begin van het seizoen werd er met 2-1 gewonnen en later in het seizoen werd er in de nacompetitie met 1-0 gezegevierd. Gervane Kastaneer werd negentien minuten voor tijd matchwinnaar. FC Eindhoven werd echter uitgeschakeld in de Jupiler Play-Offs door een nederlaag in Breda. Ricardo Moniz blikt vooruit op de wedstrijd:

Tickets zijn nog verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets en morgen vanaf 18.00 uur aan de kassa's.

De wedstrijdselectie voor het duel tegen NAC Breda is als volgt:

Swinkels, Durwael, Van den Buijs, Sprockel, Gunst, Horsten, Bousbiba, Caenepeel, Vloet, Lieder, Vandeputte, Smit, Deschilder, Alemão, Loof, Rowell, Van de Velde, Rossen, Swinnen, De Silva, Uiterloo, De Vriendt.