dinsdag 24 oktober 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven mvv maastricht

Voorbeschouwing FC Eindhoven - MVV Maastricht

Na een week van interlandvoetbal wordt de Jupiler League dit weekend weer hervat. Vrijdag komt MVV Maastricht op bezoek in het Jan Louwers Stadion. FC Eindhoven gaat voor revanche na de nederlaag tegen Almere City FC. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt.

MVV Maastricht is goed begonnen aan de competitie en staat met tien punten uit vijf wedstrijden op een gedeelde derde plaats. Het afgelopen seizoen wisten de Blauw-Witten twee keer te winnen van de Maastrichtenaren. In de thuiswedstrijd werd MVV met 4-1 verslagen en uit werd er met 0-2 gewonnen.

Ricardo Moniz is erg tevreden over de nieuwe aanwinst Rai Vloet. "Hij is een groot talent. In de oefenwedstrijd tegen Dordrecht speelde hij echt fantastisch. Ook is het erg prettig dat ik hem op meerdere posities kan gebruiken. Gelukkig hebben we nu veel concurrentie, dus hij zal het moeten laten zien".

Over de wedstrijd van morgen is Moniz duidelijk: "We hadden tegen Almere City FC de lijn van RKC Waalwijk en Achilles'29 moeten doortrekken, alleen hebben we daar ons slechtste gezicht getoond. MVV Maastricht zit in een flow. Ze zijn dodelijk met standaardsituaties. Daar zullen we goed voor op moeten passen. Maar het is aan ons om het te laten zien voor eigen publiek".

De wedstrijdselectie voor morgen is als volgt:
Daoud Bousbiba, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Maxime Gunst, Thomas Horsten, Mart Lieder, Augustine Loof, Ivo Rossen, Jonathan Rowell, Kyle de Silva, Guy Smit, Civard Sprockel, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Rafael Uiterloo, Jari Vandeputte, Tibo van de Velde, Rai Vloet, Yanni de Vriendt, Sebastiaan de Wilde.