vrijdag 20 oktober 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven jong psv

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Jong PSV

In de zogenaamde Lichtstadderby heeft FC Eindhoven morgen de kans om zich, snel na de nederlaag tegen FC Emmen, te revancheren. Om 20.00 uur is Jong PSV de tegenstander in het Jan Louwers Stadion.

Nummer vijf Jong PSV verloor afgelopen vrijdag ook haar wedstrijd. Op De Herdgang verloren ze van Almere City FC met 0-1. Calvin Mac-Intosch wist het enige doelpunt te maken. Bij het belofteteam van PSV is het elke keer de vraag wie er gaan spelen. Zeker op de maandagavond is het aannemelijk dat de roodwitten enkele eerste elftalspelers gaan meenemen.

De vorige twee ontmoetingen met Jong PSV in het Jan Louwers Stadion werden met drie punten afgesloten door FC Eindhoven. Vorig seizoen werd er met 2-1 gewonnen door doelpunten van Anthony van den Hurk en Jinty Caenepeel.

Laatstgenoemde is er maandag niet bij in verband met een blessure. Dat geldt ook voor Daoud Bousbiba, Fries Deschilder en Jonathan Rowell. Maxime Gunst is geschorst. Ricardo Moniz heeft de beschikking over de volgende wedstrijdselectie:

Swinkels, Durwael, Van den Buijs, Sprockel, Horsten, Vloet, Lieder, Vandeputte, Smit, Alemão, Loof, Van de Velde, Swinnen, Rossen, De Wilde, De Silva, Uiterloo.

Tickets voor de wedstrijd van maandagavond zijn beschikbaar op FC-Eindhoven.nl/tickets