vrijdag 26 april 2019

• Voorbeschouwing fc eindhoven jong psv

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Jong PSV

Na zes overwinningen op rij ontvangt FC Eindhoven vrijdagavond Jong PSV in het Jan Louwers Stadion. In Eindhoven zal om 20.00 uur worden afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Van de Waerdt.
‚Äč

De Blauw-Witten wonnen de laatste vijf wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen wedstrijd werden drie punten gepakt bij Go Ahead Eagles. In de 79e minuut wist Elisha Sam het enige doelpunt van de wedstrijd te maken, nadat van der Heyden met twee keer geel van het veld was gestuurd. Jong PSV wist maandagavond de thuiswedstrijd van TOP Oss te winnen met 3-1. De doelpunten van Jong PSV kwamen van Lonwijk, Júnior en Aboukhlal. Oratmangoen wist als enige het net te vinden voor de Ossenaren. De ploeg van Dennis Haar steeg met deze overwinning naar de top-5.

In de eerste competitiewedstrijd van het seizoen wist Jong PSV de thuiswedstrijd te winnen van FC Eindhoven, ondanks de vroege voorsprong van de Blauw-Witten. De einduitslag op de Herdgang was destijds 2-1. De ploeg van David Nascimento zal zich willen revancheren. Wie bij Jong PSV mee zal doen, blijft altijd een vraagteken. Bij FC Eindhoven ontbreken Joran Vermeulen (geblesseerd) en Niels Raaijmakers (ziek). Van der Heyden is geschorst na de twee gele kaarten tegen Go Ahead Eagles.

Tickets voor het duel zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets of bij de kassa. Kom op tijd naar het stadion in verband met de verwachte drukte. Op vertoon van jouw wedstrijdticket reis je gratis (in regio Eindhoven) met de bussen van Hermes/Bravo naar het Jan Louwers Stadion.

Bekijk hier de gehele historie tussen beide ploegen in de Keuken Kampioen Divisie.
Lees hier alles over de voorwedstrijd tussen FCE Old Stars en Legendary PSV.

De wedstrijdselectie: Swinkels, Klooster, Seedorf, Essikal, Daniels, Kabangu, Van den Boomen, Bourard, Smit, Loof, Lopes, Sam, V. Vermeulen, Boomkens, De Rooij, Idzes, Bergsen, Achenteh.