Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Voorbeschouwing fc eindhoven jong ajax

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax

Morgenavond speelt FC Eindhoven een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax.  De Blauw-Witten staan op de vierde plaats van de ranglijst. Jong Ajax staat op de 9e plek en het zal dan ook geen gemakkelijke wedstrijd worden tegen de Amsterdammers. Mitchell van der Gaag heeft noodgedwongen twee wijzigingen door moeten voeren in zijn selectie ten opzichte van afgelopen vrijdag: FC Eindhoven moet het doen zonder de zieke Fries Deschilder en Tom van Imschoot.

Mitchell van der Gaag: “Jong Ajax staat bovenaan in de 3e periode, dus het wordt voor ons weer een hele moeilijke wedstrijd. We weten dat Jong Ajax in een flow zit. Maar wij gaan van onszelf uit en we moeten het van onszelf hebben. Ik hoop de beleving en bezieling van de afgelopen twee wedstrijden ook morgenavond weer terug te zien. Met het team willen we een goede reeks neerzetten.”

Van der Gaag vindt Jong Ajax een technische goede en aanvallende ploeg. “Die lijn zie je terug bij zowel het eerste, als het tweede elftal. Het zal niet makkelijk worden tegen Jong Ajax, dat hebben zij de afgelopen wedstrijden bewezen.”

Heb jij nog geen tickets voor de wedstrijd? Profiteer dan nu nog van onze carnavalsactie! Kijk voor meer informatie op deze link. Trap jij de carnaval af bij FC Eindhoven?

De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van de Hurk, Andrei Ionescu, Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Chiró N’Toko, Ivo Rossen, Ayrton Statie, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wouter Verstraaten, Wimilio Vink.