zaterdag 15 juli 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven go ahead eagles

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Go Ahead Eagles

Vrijdagavond 8 april speelt FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion tegen Go Ahead Eagles uit Deventer. Go Ahead Eagles staat momenteel op de vijfde plek. Mocht FC Eindhoven morgenavond winnen, dan verzekert de ploeg zichzelf van een plek in de top 5. Dit zou betekenen dat de Blauw-Witten dan direct geplaatst zijn voor de halve finales van de Jupiler Play-Offs.

Met de overwinning van vorige week vrijdag op RKC Waalwijk deden de Blauw-Witten goede zaken. Mitchell van der Gaag blikte terug op deze wedstrijd:"Het was een relatief makkelijke eerste helft en een moeilijke tweede helft. We vergaten om de wedstrijd af te maken”.

De trainer van FC Eindhoven gelooft nog steeds in de twee plek. “Waarom niet? We staan er nu dichtbij. We komen ook steeds dichter bij de doelstelling van het begin van het seizoen, waarvoor complimenten aan de jongens”, aldus Mitchell van der Gaag.

FC Eindhoven begint morgen niet met een complete selectie. Zo zijn Anthony van den Hurk en Fries Deschilder geschorst. Tom Boere is geblesseerd, net zoals Thomas Horsten, die wat lichte knieklachten heeft. Ook Maxime Gunst ontbreekt nog in de selectie. Marko Mitrović zit wel voor de eerste keer bij de selectie.

De selectie van FC Eindhoven voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles: Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel,  Joris van Gerwen, Roald van Hout, Tom van Imschoot, Andrei Ionescu, Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Marko Mitrović, Chiro N’Toko, Ivo Rossen,Ayrton Statie, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wouter Verstraaten,Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.