vrijdag 25 augustus 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven fc dordrecht

Voorbeschouwing FC Eindhoven - FC Dordrecht

Morgenavond wordt de competitie weer hervat. FC Eindhoven ontvangt in het eigen Jan Louwers Stadion FC Dordrecht. In de eerste wedstrijd van de Jupiler League was FC Dordrecht met 3-1 te sterk voor de Blauw-Witten. Doelpuntenmaker aan Eindhovense zijde was Fries Deschilder.

Na een verdienstelijke eerste seizoenshelft staat FC Eindhoven op een gedeelde derde plaats, samen met NAC Breda. De tegenstander van morgenavond FC Dordrecht is terug te vinden op de elfde plaats in de Jupiler League.

Om aansluiting te houden met de bovenste plaatsen en de competitie weer goed te hervatten is een overwinning noodzakelijk.

Mitchell van der Gaag: "Morgenavond begint de competitie weer. Er staan drie moeilijke wedstrijden op de planning. We kijken van wedstrijd naar wedstrijd. De focus ligt nu op FC Dordrecht. De groep met fitte spelers wordt gelukkig steeds groter. We hebben goed getraind in aanloop naar de wedstrijd van morgenavond en gaan dan ook uit van onze eigen kracht. Na de winterstop is er weer een nieuwe start. Voor iedere ploeg is er nog wat te halen in de competitie als je kijkt naar bijvoorbeeld een periodetitel.  We gaan er alles aan doen om morgenavond de drie punten in eigen huis te houden. Het resultaat telt en dat is winnen."

De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van de Hurk, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Chiro N’Toko, Ivo Rossen, Ayrton Statie, Tibeau Swinnen, Ruud Swinkels, Jari Vandeputte, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.