vrijdag 05 mei 2017

• Voorbeschouwing fc eindhoven de graafschap

Voorbeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap

Voor FC Eindhoven begint aankomende vrijdag de tweede seizoenshelft. De Blauw-Witten willen zo snel mogelijk stijgen op de ranglijst en daarbij kunnen we jullie steun goed gebruiken! De Graafschap komt op bezoek in het Jan Louwers Stadion.

Op speelronde 1 van dit seizoen ging FC Eindhoven met 4-1 onderuit op De Vijverberg. Onze mannen willen revanche nemen voor deze geflatteerde nederlaag. De Blauw-Witten staan op de elfde plek met 29 punten uit 19 wedstrijden. Het verschil met nummer vijf op de ranglijst is echter maar drie punten. Een goede start lijkt van belang, daarbij kunnen we jullie steun goed gebruiken! De bezoekers staan zestiende met 18 punten. Bestel nu online jouw tickets en ben erbij!

Wedstrijdselectie: Swinkels, Durwael, Van den Buijs, Sprockel, Gunst, Horsten, Vloet, Lieder, Vandeputte, Smit, Deschilder, Loof, Van de Velde, Rossen, Swinnen, De Wilde, De Silva, Uiterloo, De Vriendt.

Ricardo Moniz blikt vooruit op eerste competitiewedstrijd van 2017:‚Äč