Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Voorbeschouwing fc eindhoven achilles 29

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Achilles '29

Morgenavond speelt FC Eindhoven een thuiswedstrijd in het Jan Louwers Stadion tegen Achilles ’29 uit Groesbeek. Er wordt om 20:00 uur afgetrapt. De Groesbekers begonnen goed aan de competitie, maar zijn inmiddels gezakt naar de 17de plaats. FC Eindhoven staat op de vierde plaats.

De trainer van FC Eindhoven, Mitchell van der Gaag, geeft aan erg blij te zijn met het behalen van de doelstelling voor het seizoen. Over de wedstrijd van morgenavond is hij duidelijk: “Morgen is de laatste thuiswedstrijd en die willen we goed afsluiten. We willen minimaal net zoveel punten in de tweede seizoenshelft behalen als in de eerste.”

De trainer geeft aan dat Achilles ’29 de enige ploeg is waar FC Eindhoven dit seizoen nog geen punt tegen gepakt heeft. Uit verloor FC Eindhoven namelijk bij Achilles ’29 (2-1), dus willen de Blauw-Witten iets recht zetten.

FC Eindhoven heeft enkele wijzigingen doorgevoerd in de selectie. Zo zit Jinty Caenepeel niet bij de selectie voor de wedstrijd van morgen. Hij wordt morgen geopereerd aan zijn neus. De Belg richt zich met zijn herstel op de Jupiler Play-Offs. Verdre zit Thomas Horsten weer bij de wedstrijdselectie.

Ben jij bij de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in het Jan Louwers Stadion? Koop dan snel je kaartje! Dit kan via de online ticketshop. Morgen zijn de kassa's in het stadion om 18:30 uur geopend.

De selectie van FC Eindhoven voor het duel van vrijdagavond is als volgt: Dario van den Buijs, Fries Deschilder, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van den Hurk, Tom van Imschoot, Andrei Ionescu, Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Marko Mitrović, Chiró N’Toko, Ivo Rossen, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.