vrijdag 15 december 2017

• Voorbeschouwing fc dordrecht fc eindhoven

Voorbeschouwing FC Dordrecht - FC Eindhoven

Vrijdagavond staat de tweede achtereenvolgende uitwedstrijd op het programma voor FC Eindhoven, waarin FC Dordrecht de tegenstander is. De wedstrijd in het Riwal Hoogwerkers Stadion begint om 20:00 uur en staat onder leiding van de heer Mulder.

Afgelopen weekend wist FC Eindhoven op bezoek bij Jong AZ de drie punten mee naar huis te nemen. Nadat Mart Lieder de Blauw-Witten al in de derde minuut op voorsprong had gezet uit een corner, maakte Levi Garcia via een van richting veranderd schot al snel gelijk. Beide ploegen kregen vervolgens verschillende kansen maar wisten niet te scoren. Pas laat in de tweede helft was het opnieuw Mart Lieder die FC Eindhoven de voorsprong bezorgde. Na een voorzet van Thomas Horsten schoot hij beheerst raak.

FC Dordrecht pakte afgelopen speelronde thuis een punt tegen FC Volendam. De ploeg van Gérard de Nooijer kwam tot tweemaal toe op achterstand, maar wist via doelpunten van Jafar Arias en Antonio Stankov alsnog een punt veilig te stellen. Hierdoor staat FC Dordrecht momenteel op de elfde positie in de Jupiler League, één punt boven FC Eindhoven.

De laatste zes keer dat FC Eindhoven op bezoek ging bij FC Dordrecht wisten de Eindhovenaren niet te winnen. Een mooie uitdaging voor de mannen van Wilfred van Leeuwen om deze reeks vrijdag te beëindigen.

De selectie die afreist naar Dordrecht: Swinkels, Kortstam, Matthys, Gunst, Horsten, Kada, Kabangu, Carlone, Lieder, Van Vaerenbergh, Waterberg, Deschilder, Thomas, Loof, Van den Boomen, Van de Velde, Van Landschoot, Swinnen, De Wilde, De Silva, Hooyberghs.

Deze week geen voorbeschouwing op YouTube i.v.m. technische problemen.