vrijdag 18 augustus 2017

• Voorbeschouwing fc den bosch fc eindhoven

Voorbeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven

Morgen staat de bekerwedstrijd in en tegen FC Den Bosch op het programma. Na het verlies van afgelopen vrijdag gaat FC Eindhoven morgen voor een bekersucces. De wedstrijd start om 20.00 uur in De Vliert.

FC Den Bosch heeft net als de Blauw-Witten zeven punten behaald. De Bosscharen wonnen van De Graafschap en FC Oss en speelden gelijk tegen NAC. Afgelopen vrijdag werd er met 4-1 van Almere City verloren.

Ricardo Moniz: ‘’De vorige wedstrijd tegen Oss is op details beslist. Wij krijgen de kansen op een goal, maar door individuele fouten hebben we niet gewonnen en daar zijn de spelers natuurlijk ook op geconfronteerd. Uiteindelijk is de uitslag geflatteerd.’’
Over de bekerwedstrijd van morgen zegt Moniz het volgende: ‘’Het is natuurlijk een andere wedstrijd dan normaal. De beker is een prestige ding. Het is ook een middel om de succesbeleving bij de groep te stimuleren voor de competitie. FC Den Bosch is een gevaarlijke, fysieke ploeg met goede voetballers. Maar zij zitten momenteel ook in de hoek waar de klappen vallen.’’

De wedstrijdselectie voor morgen is als volgt:
Ruud Swinkels, Dario van den Buijs, Civard Sprockel, Maxime Gunst, Thomas Horsten, Jinty Caenepeel, Rai Vloet, Mart Lieder, Jari Vandeputte, Guy Smit, Fries Deschilder, Alemão, Augustine Loof, Jonathan Rowell, Tibo van de Velde, Ivo Rossen, Tibeau Swinnen, Sebastiaan de Wilde, Kyle de Silva, Yanni de Vriendt.