vrijdag 25 augustus 2017

• Voorbeschouwing fc den bosch fc eindhoven

Voorbeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven

Morgenavond, vrijdag 19 februari, speelt FC Eindhoven uit tegen FC Den Bosch in stadion de Vliert.  Er wordt om 20:00 uur afgetrapt in Den Bosch.

FC Den Bosch draait niet goed de laatste tijd en bezet de 15e plaats in de Jupiler League. Afgelopen maandag verloren de Bosschenaren nog 1-2 van Achilles '29. FC Eindhoven draait de laatste tijd juist wel goed en wist dit afgelopen maandag te bekronen door de derde periodetitel binnen te slepen. Mitchell van der Gaag over de periodetitel: “Dit zet je als club weer op de kaart en het is goed voor de spelersgroep. Het is een titel en het is absoluut leuk om die te winnen.”

Toch stond FC Eindhoven dinsdag gewoon weer op het veld om te trainen. “Je moet dingen natuurlijk wel vieren, want daar werk je ook hard voor. Dinsdag is het nog genieten maar, woensdag moet je toch gewoon weer verder” aldus van der Gaag over de afgelopen dagen.

Ondanks het grote verschil op de ranglijst denkt Van der Gaag niet dat het makkelijk gaat worden tegen Den Bosch. De hoofdtrainer zei hierover: “Den Bosch wil de weg omhoog weer inslaan en ze willen uiteraard ook tegen ons laten zien dat ze dat aankunnen.”

De selectie van FC Eindhoven mist nog wel een paar vaste waarden. Fries Deschilder is nog geblesseerd aan zijn achillespees. Ook voor Anil Koç komt Den Bosch nog wat te snel. Aan de andere kant zit Anthony van den Hurk weer bij de wedstrijdselectie.

De selectie van FC Eindhoven: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van den Hurk, Tom van Imschoot, Andrei Ionescu, Gervane Kastaneer, Chiel Kramer, Milan Massop, Chiro N’Toko, Ivo Rossen, Ayrton Statie, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wimilio Vink.