vrijdag 31 maart 2017

• Voorbeschouwing almere city fc fc eindhoven

Voorbeschouwing Almere City FC - FC Eindhoven

Morgen gaat FC Eindhoven op bezoek in Almere. FC Eindhoven gaat daar voor de derde overwinning op rij. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen Almere City FC.

Almere City begon niet goed aan de competitie. In 4 duels haalde het slechts 1 punt. Er werd een punt behaald tegen FC Volendam. Verder werd er verloren van Jong Ajax, Fortuna Sittard en FC Emmen.

Vorig seizoen wist FC Eindhoven beide ontmoetingen te winnen. Thuis werd er met 3-2 gewonnen en uit waren de Blauw-Witten met 1-2 te sterk voor Almere City.

Trainer Ricardo Moniz: “Ik ben tevreden over de afgelopen twee wedstrijden. Zeker qua resultaat. Het is altijd fijn om twee wedstrijden op een rij te winnen. We maken een aantal goede doelpunten. Toch was het twee keer nog spannend, want onze tegenstanders krijgen ook kansen. Dat zijn momenten die de wedstrijd kunnen beslissen.’’

''De wedstrijd tegen Almere is voor ons een hele belangrijke. Het is nu aanhaken bij de top of in de middenmoot blijven hangen. Almere City FC heeft nog niet gewonnen, dus zullen er tegen ons vol voor gaan. Ze hebben voorin veel kwaliteit met een ervaren spits. Daar zullen we voor moeten oppassen.’’

De selectie is als volgt:
Ruud Swinkels, Dario van den Buijs, Civard Sprockel, Maxime Gunst, Thomas Horsten, Daoud Bousbiba, Mart Lieder, Jari Vandeputte, Guy Smit, Fries Deschilder, Augustine Loof, Jonathan Rowell, Ivo Rossen, Tibeau Swinnen, Sebastiaan de Wilde, Kyle de Silva, Rafael Uiterloo, Tibo van de Velde en Yanni de Vriendt.