Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Voorbeschouwing almere city fc fc eindhoven

Voorbeschouwing Almere City FC - FC Eindhoven

Aanstaande vrijdag, 12 februari, speelt FC Eindhoven uit tegen Almere City FC. Kunnen de Eindhovenaren de goede reeks doorzetten en voor de tweede keer dit seizoen winnen van Almere City FC?

 

Momenteel staat FC Eindhoven op de vierde plek in de Jupiler League. Almere City FC staat nu op de 18e plek, nadat het team vorige week RKC Waalwijk op de ranglijst is gepasseerd. In een onderling duel won Almere City FC, met 3-1. Mitchell van der Gaag: “De plek op de ranglijst zegt niet zoveel. Iedereen kan van iedereen winnen. Wij beseffen ons ook dat we altijd top moeten zijn.”

 

Almere City FC wist zijn laatste twee wedstrijden te winnen. Van der Gaag: “Almere zit nu in een flow, dus wij moeten ons ding doen en rekening houden met het spel van Almere. Strijd, passie en kei hard willen werken voor een goed resultaat, dan komt de rest vanzelf wel.”

 

FC Eindhoven mist Fries Deschilder, die ziek is geweest en wat last heeft van zijn achillespees. Ook Sebastiaan de Wilde is er niet bij vanwege een blessure aan zijn bovenbeen. Anil Koç is wel weer terug, nadat hij vorige week uit voorzorg aan de kant is gehouden. De langdurig geblesseerden Marko Mitrovic, Timothy Durwael en Maxime Gunst zijn er ook nog niet bij. Maxime Gunst kreeg afgelopen maandag nog ‘D’n Opkikker’ als steuntje in de rug voor zijn herstel.

 

Selectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van den Hurk, Tom van Imschoot, Gervane Kastaneer, Anil Koç, Chiel Kramer, Milan Massop, Chiro N’Toko, Ivo Rossen, Ayrton Statie, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wimilio Vink.