Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Voetbalclinic voor het vergeten kind

Voetbalclinic voor Het Vergeten Kind

In Nederland zijn duizenden kinderen die niet gewoon kind kunnen zijn omdat ze noodgedwongen opgroeien in een opvanglocatie. Stichting het Vergeten Kind is er voor deze kinderen. Woensdagmiddag organiseerde FC Eindhoven in samenwerking met stichting Het Vergeten Kind een voetbalclinic voor ongeveer 20 kwetsbare kinderen. Deze dag is onderdeel van de Week van het Vergeten Kind.

De kinderen werden bij hun opvanglocaties opgehaald en werden met bussen naar het Jan Louwers Stadion gebracht. Eenmaal aangekomen in de kleedkamer ontvingen de kinderen een tenue en voetbalschoenen om als een echte profvoetballer het veld op te kunnen.

Onder leiding van FC Eindhoven spelers Branco van den Boomen, Abdelmalek El Hasnaoui en Rodney Klooster ondergingen de kinderen een voetbalclinic. Aan het einde van de middag werd de clinic afgesloten met een persmomentje en kregen de kinderen een uitnodiging voor de wedstrijd van FC Eindhoven tegen RKC Waalwijk.