Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

Vier nieuwe gezichten op een rijtje

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang. Vier versterkingen zijn al binnengehaald. De nieuwe spelers op een rijtje:

Augustine Loof kwam over van Jong PSV, waar hij vijf jaar in de jeugdopleiding heeft doorgebracht. Afgelopen seizoen speelde hij 28 wedstrijden in de Jupiler League.

Civard Sprockel, ooit opgeroepen voor het Nederlandse elftal, kwam deze zomer ook naar de Aalsterweg. Na een periode bij Feyenoord, Excelsior en Vitesse heeft de centrale verdediger enkele jaren doorgebracht in het buitenland.

Kyle de Silva maakte op jonge leeftijd zijn debuut voor Crystal Palace en speelde daarna nog voor Notts County. De 22-jarige aanvallend ingestelde speler speelt dit seizoen voor de Blauw-Witten.

Jonathan Rowell groeide op in Newcastle upon Tyne. De middenvelder speelde een korte periode in Engeland om vervolgens de overstap te maken naar België. Daar speelde hij voor Olympic Charleroi en op het hoogste niveau voor Waasland-Beveren.

Deze vier mannen hebben de selectie van Ricardo Moniz tot op heden versterkt. Maak jij ook deel uit van ons seizoen? Koop dan nu voordelig je seizoenkaart via FC-Eindhoven.nl/aanvragen of kom naar ons secretariaat in het Jan Louwers Stadion.